Anna palautetta
27.01.2016

Jannelle viestipronssia Maailmancupin sprintissä

Tiistain sprinttiviestin kulta ja hopea menivät Ruotsiin.

Perjantaina MaailmanCupin ensimmäisessä kilpailussa, sprintissä, Ville-Petteri Saarela oli kolmas.  Jannen sijoitus oli 11 ja Tommi Reposen 17. Lauantain keskimatkalla Saarela oli hopealla jääden kullasta 43 sekuntia. Janne oli hienosti viides, vain 1,28 kullasta.  Tommin suoritus hylättiin. Naisissa Mira Kaskinen suunnisti pronssille. Sunnuntain pitkämatkalla Tommi oli 33. ja Janne hylättyjen ryhmässä.

Keskiviikon viestissä naiset (Mirka Suutari, Mira Kaskinen ja Salla Koskinen) sijoittuivat kolmansiksi. Kärkisijat menivät Venäjälle ja Ruotsille.

Suomen miehet aloittivat viestissä hienosti: Tero Linnainmaa tui ensimmäiseltä lenkiltä kärjessä, mutta lähti kiertämään kakkoslenkkiä väärään suuntaa ja jäi kärjestä vaihtoon tultaessa kolme minuuttia, sijoitus kahdeksas. Tuomas Kontro ja Janne Häkkinen paransivat kaksi sijaa ja sijoitus kuudes, seitsemän minuuttia kärjestä.  Voitto Ruotsille ja kakkos- ja kolmossijat Venäjälle.

Nuorten maaottelu Ruotsissa

Nuorten hiihtosuunnistusmaaottelussa Ruotsin Bodenissa suomalaiset voittivat lauantain sprintissä sarjat H20ja D18 sekä toiset sijat D20 ja H18 sekä kolmas sija sarjassa D18.  Suunta Jyväskylän Kaisa Klemettinen (D18) oli kymmenes.
Sunnuntain keskimatkalla Suomi otti voitot sarjoissa H20, D20 ja D18 sekä toisen sijan sarjassa H18. Kaisa (D18) oli kahdeksas. (TH)